top of page

Butter chicken on rohkeasti mahdollisimman autenttisen makuinen - nyt ei laimenneta makuja. Kana on suussasulavaa pitkän kypsytyksen jälkeen ja kastike on niin hyvää, että tuotteen haluaa syödä viimeistä haarukallista myöten. 

Pulled pork on nyt säilykkeenä kätevässä ja helpossa muodossa. Kastike on lempeän makea ja sopii myös lasten suuhun. Herkullinen hampurilaisen tai patongin väliin. Kastikkeeseen olemme lisänneet tuoreita tomaatteja makua antamaan. 

 

Vegepyörykät lempeän tulisessa gochujang-kastikkeessa on huippu uutuus. Pyörykkä on tuttu tuote suomalaisille, mutta nyt siinä on uutta twistiä, kun pyörykät ovatkin täysin vegaanisia ja kastikkeessa on makuja maailmalta: korealainen gochujang-tahna on tulisen kastikkeen selkäranka. Pyörykät ovat herneproteiinia. 

Kaikki tuotteet ovat kypsiä eli valmiita syötäväksi. Lisukkeen voi valita oman maun mukaan: riisiä, pastaa, pitaleipä tai vaikka nopea wokki. 

Säilytys: Tuotteet ovat täyssäilykkeitä eli säilyvät avaamattomana huoneenlämmössä. Avattuna tuote säilyy muutaman päivän jääkaapissa.

bottom of page